Despre noi

Departamentul de Distributie al companiei Salvavet Servicii Veterinare Speciale SRL a luat fiinta in 1997 ocupand la vremea aceea un loc intre primii distribuitori pe piata dedicata comertului cu medicamente si hrana pentru animale din Romania. Pe parcursul anilor ce au trecut firma a crescut odata cu celelalte afaceri din domeniul veterinar, perfectionandu-se continuu si remarcandu-se prin seriozitate si profesionalism. In prezent reprezentantii de vanzari ai Salvavet ajung in toate zonele din Romania insemnand pentru cea mai mare parte a clientilori nostri mai mult decat niste persoane care le furnizeaza produse.

Parteneriatul care dureaza cu unii clienti inca de la inceputurile afacerilor in acest domeniu a dovedit ca Salvavet este un furnizor de incredere, stabil si in acelasi timp adaptabil conditiilor de multe ori nu chiar prietenoase prin care am trecut impreuna.

Salvavet are mai nou o structura bazata pe livrarea in toata tara din depozitul central din Bucurezti unde ajung comenzile celor 8 reprezentanti zonali ce acopera aproape toate zonele din Romania. Flota de livrare compusa din autoutilitare Fiat Ducato livreaza direct la poarta fiecarui client in 24-48 de ore de la preluarea comenzilor iar unul din focusurile noastre este ca aceste operatiuni sa se desfasoare intotdeauna ritmic si regulat.

Produsele distribuite de noi sunt in cea mai mare parte produse de top, branduri de renume mondial ce ne sunt furnizate direct de producatorii externi insa suntem parteneri si cu majoritate furnizorilor de pe piata interna. Vizitand siteul puteti afla mai multe despre produsele noastre si despre echipa noastra de vanzari.